_mg_8535-1

Vi söker OP-Sjuksköterska.

Vi har expanderat med ytterligare en helt ny operationssal och team. Vi söker nu dig som vill byta miljö och vara ledig på helgerna. Tjänsten som OP-sjuksköterska är på hel- eller deltid på dagtid. Tidigare erfarenhet av privat vårdgivare är ett plus men inget krav. Bra villkor för rätt person.

Vi arbetar inom flera olika områden som till exempel ÖNH, ortopedi, kirurgi och gynekologi. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga.

Är du intresserad eller vill veta mer? Hör av dig med CV och personligt brev till Lill Nordkvist, lill@citysjukhuset.se.

Citysjukhuset + 7 ligger i centrala Göteborg med fantastisk utsikt över hamninloppet. Läs mer om vår verksamhet här. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 30 augusti.