_mg_9796-1

Försäkringspatienter

Vi har ett samarbete med det flesta försäkringsbolag. Vill du använda din försäkring för behandling/vård hos oss ska du alltid kontakta dem först. Vi kan i allmänhet erbjuda akuta tider till våra specialister och Vårdcentral samma dag.

Uppge att du vill ha tid hos oss på Citysjukhuset +7.

Vi vill gärna också passa på att närmare presentera vårt Astma, KOL och Allergi team, verksamma här på City Sjukhuset +7 i Göteborg. Vi är Christina Wallin och Yvonne Hagberg. Christina är specialist inom allmän medicin med mycket lång erfarenhet. Christinas kompetens garanterar medicinsk helhetssyn och uppfångande av eventuella differential diagnoser. Yvonne är specialist sjuksköterska inom Astma, KOL och Allergier med över 25 års erfarenhet inom specialitet. Hon har även haft ett nära samarbete med industrin och deltagit i ett stort antal medicinska prövningar.

Vi erbjuder allergiutredning (pricktest, RAST och immunocap), spirometri undersökningar med efterföljande korrekta tolkningar samt kväveoxidmätningar. Slutligen ställs en korrekt diagnos, inkluderande de mer svåra diagnoserna som Astma med remodeling och ACOS, dvs KOL med ett Astma inslag. Därefter sätts adekvat medicinering in, även allergivaccinering kan erbjudas.

Vi arbetar efter socialstyrelsens nya riktlinjer och följer upp alla våra patienter mycket noga.