Vi trivs verkligen med vår vårdcentral på plan 7. Men som du som patient märker så byggs det mycket runt omkring. De första våningarna i vår häftiga hus blir ett nytt hotell. Det är Petter Stordalens nya satsning, som kommer att ingå i hans hotellkedja Nordic Choice, med närmare 200 rum.  Petter Stordalen har sedan tidigare sex hotell i Göteborg. Alla ingår i hans Nordic Choice kedja. Läs mer om det nya hotellet här.

Vår fräscha vårdcentral för med andra ord en ny spännande granne. Välkommen att lista dig hos oss där du träffar specialister inom allmänmedicin. Vi tar hand om allt från halsont till allvarligare tillstånd och ser till att slussa dig vidare till rätt specialistvård vid behov. Vår målsättning är att du alltid ska träffa samma läkare vid varje besök. Vi har en mycket restriktiv policy mot beroendeframkallande läkemedel.

Till vår hjälp har vi astma/KOL- specialistsjuksköterska, diabetessjuksköterska, distriktssjuksköterska, vaccinationssjuksköterska, fotvård m.m. För patienter med psykisk ohälsa erbjuds samtalsterapi av Leg. sjukgymnast med steg I-utbildning i KBT-terapi.