Dr Sten Björnum

Dr Sten Björnum

Nu är det vinter och här i Göteborgsområdet kan vädret slå om snabbt. På bara några minuter kan vägbanan eller trottoaren bli blixthal. Därför är det viktigt att tänka sig för när man ska promenera till affären, rasta hunden eller kanske ta en joggingrunda. Är det risk för halka ska du använda bra skor, gärna med broddar. Det finns både broddar av klassisk typ såväl som galoschliknande broddar som du enkelt trär utanpå din vanliga sko eller stövel. För dem som gärna joggar finns det väldigt fina löparskor som har dubbar i sulorna. Det är lätt att vricka sig eller rent av slå sig halvt fördärvad. Broddar finns nuförtiden nästa i varje välsorterad matmarknad. En bra investering.

Nu när det är kallt är det många som lider extra av värk från förslitningsskador och så vidare. Du kan  komma till oss på Citysjukhuset +7 när det handlar om allehanda värk, förslitningar och rehabiliteringar. Våra läkare och sjukgymnaster erbjuder förstklassig utredning och vård. Bland annat arbetar hos oss den välkände Dr Sten Björnum som startade GMC i Göteborg ihop med Lasse Pettersson.

Välkomna till vår ortopedimottagning på Citysjukhuset +7 i Göteborg. Våra ortopeder hjälper dig med utredning och behandling avseende axlar, knän, mjukdelskirurgi, idrottsskador, förslitningsskador och mycket mer. Till våra ortopeder kan du komma med allt från småskador till svårare idrottsskador.

Var rädd om dig.