Nyligen öppnade den nya hudmottagningen på Citysjukhuset +7 i centrala Göteborg. Tre erfarna hudläkare har nyligen rekryterats och därmed utökas verksamheten med ytterligare en specialitet i vårdutbudet.

Den nya hudmottagningen är en specialistklinik med fokus på medicinsk hudsjukvård. Behandlingsmetoderna som används är vetenskapligt förankrade och utförs av personal med många års erfarenhet av arbete inom området. På mottagningen diagnostiseras och behandlas hudtumörer, solskador och hudsjukdomar samt tillhandahålls även förebyggande åtgärder såsom prickkontroller och solskyddsråd. Bedömning och eventuell borttagning av kosmetiskt störande hudförändringar samt vårtbehandling utförs också. Det finns ett etablerat samarbete med landets främsta dermatopatologer vilket ger tillförlitliga svar på hudbiopsier. Vården erbjuds till patienter med privat sjukvårdsförsäkring och privatbetalande patienter.

    

Dr Annika Nässén, Dr Johanna Bråred Christensson och 
Dr Katri Granger, som nu har flyttat in i Citysjukhuset +7 lokaler vid Skeppsbron kommenterar:
”Vi är tre mycket erfarna hudläkare som har arbetat länge tillsammans. Nu ser vi fram emot att jobba vidare i ett nytt sammanhang och här erbjuda hudsjukvård på högsta nivå med bästa omhändertagande”.

Citysjukhuset +7 startade sin verksamhet år 2006 med en huvudsaklig inriktning på specialistvård inom Öron-Näsa-Hals. Nu erbjuds specialistvård inom 13 områden med allt från allmänkirurgi till ortopedi och kardiologi. 

Lill Nordkvist, verksamhetschef och en av grundarna till Citysjukhuset +7 kommenterar det nya tillskottet till verksamheten:
”Det är väldigt roligt att nu också kunna erbjuda våra patienter specialistvård inom hud. Det är ett efterfrågat område där behoven blir allt större. Våra nya kollegor är otroligt kompetenta och skickliga och vi är glada att hälsa såväl våra gamla som nya patienter välkomna”.

Läs vidare och boka tid här

För mer information, vänligen kontakta:
Lill Nordkvist
Verksamhetschef och grundare
+46 706 073 650
lill@citysjukhuset.se