Alida Alivodic

Alida Alivodic

Alida har arbetat i 12 år som läkare inom primärvården och är utbildad Specialist inom Allmänmedicin. Hon berättar att hon idag har patienter i alla åldrar och hanterar allt ifrån kroppsliga symptom till psykisk sjukdom.

”Under senaste åren har jag arbetat mycket med barn men jag kan även göra demensutredningar eller hantera personer med alkoholberoende mm. Jag arbetar väldigt brett och vill bibehålla den bredden!”, berättar Alida.

Alidas önskan är att kunna få följa sina patienter i 20 år genom att jobba förebyggande och långsiktigt. Hon vill erbjuda en god kontinuitet till sina patienter och kunna ge dem en tid samma vecka om de skulle behöva det.

”Människor skall kunna söka för allt hos mig – även om det bara är oro för sin hälsa. Alla är välkomna!” säger hon.

Alida berättar att Frikort gäller hos henne och att man då inte betalar allt ur egen ficka. Priset för ett besök är 300 kr men upp till 19 år och efter 85 år är besöken gratis.

Utanför jobbet är familjen hennes allt. Alida är även väldigt intresserad av löpning och friidrott och kallar sig själv för en ”friidrotts-nörd”. På fritiden är hon Friidrottslärare för barn och ungdomar och sitter i Styrelsen för Göteborgs Friidrottsförbund. Även Alidas barn är duktiga inom sporten och tillsammans både tränar dom och spelar musik och sjunger.

Vill du boka tid hos Alida kan du göra en webbokning på citysjukhuset.se under allmänmedicin – fliken eller ringa på tel. 031-777 77 77

Vi vill önska dig varmt välkommen till oss på Citysjukhuset +7 Alida!