Elisabeth Ohlin

Träffa Elisabeth Ohlin – ny Receptionist på Citysjukhusets Vårdcentral!

Hej Elisabeth! Vad innebär din tjänst som Receptionist på Vårdcentralen?

– Mitt arbete innebär att jag får utföra allmänna administrationsmoment såsom att registrera patienter när de kommer till vårdcentralen eller specialistavdelningen. Jag scannar tex. remisser, journalanteckningar eller dokumentation och lägger in dessa på respektive patient och läkare.

Vad har du för bakgrund?

– Jag startade min bana som ritare inom VVS. Efter det började jag på Göteborgs Operan där jag blev kvar i tjugofem år. Jag arbetade då på försäljningsavdelningen där jag trivdes väldigt bra.

Varför tycker du att det är roligt att arbeta på Citysjukhuset?

– Det är ett härligt ställe att jobba på med bra personal och god sammanhållning. Sedan älskar jag att få träffa mycket folk och det får jag ju verkligen göra i receptionen på Vårdcentralen!

Vad tycker du om att göra när du inte jobbar?

– Jag älskar att vara ute i naturen med min sambo och umgås med familj och vänner. Vi paddlar gärna med våra kajaker när vädret tillåter Vi tar ibland med oss kajakerna till Majs Strömmar i Gullmarsfjorden på sommaren. Jag tycker också om att resa. I sommar skall vi tex till Italien i tre veckor! Förra året vandrade vi i Grekland och året innan i Dolomiterna.

Vill du dela med dig av något som kanske inte alla vet om dig?

– Det skulle kunna vara att jag gillar utmaningar. För några år sedan åkte jag till Costa Rica och åkte Zip-line. Det var jättehäftigt och en riktig utmaning för mig som är väldigt höjdrädd.

Tack för pratstunden Elisabeth och lycka till med ditt nya jobb!