I din roll som ekonomiansvarig/ekonomichef kommer du till ett positivt och glatt team. Du är affärsintresserad och har erfarenhet Visma SPCS, är jordnära, ordningsam och självgående med en vilja att utveckla vår verksamhet.

Du kommer bl.a. att ha helhetsansvar för redovisning, lönehantering, löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut samt årsbokslut och årsredovisning. Även budgetarbete och prognoser är betydelsefullt för oss. Du blir en mycket viktig och uppskattad nyckelperson i vårt företag.

Vi är belägna mitt i Göteborg med Stenpiren Resecentrum rakt utanför dörren. Perfekt om du reser kommunalt med buss, spårvagn eller båt. OBS! Har du bil erbjuder vi egen parkering i garage i vår fastighet.

Vår verksamhet förutsätter att du finns på plats i våra lokaler och att vi kan ha en nära dialog med dig.

Vi sitter i fräscha lokaler på översta våningen med fantastisk över Göteborgs hamn.
Urval sker löpande och vårt mål är att du efter överlämning är igång i januari .

Placering: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan. Vi längtar efter dig😊

Skicka din ansökan med CV till vår verksamhetschef Lill Nordkvist på E-post: lill@citysjukhuset.se