City­sjukhuset +7

Om oss

Vårdcentral och specialistvård under samma tak. Vi ligger centralt vid Skeppsbron i Göteborg.

Citysjukhuset +7

Om oss

Vårdcentral och specialistvård i Göteborg

Vårt arbetssätt präglas av kortare väntetider och bättre kommunikation. Vi vill att vårt arbete med hälsa, sjukvård och friskvård ska uppskattas av våra patienter på ett sådant sätt att vårt renommé sprids likt ringar på vattnet. Vårt centrala läge i Göteborg med hänförande utsikt gör att besöket hos oss och våra specialistläkare blir ännu trevligare.

På Citysjukhuset +7 i Göteborg erbjuder vi vård inom en rad olika specialiteter såsom: Audionom, Ortopedi, Gastroenterologi (mage/tarm), Allmän Kirurgi, Kardiologi, Öron/Näsa/Hals, Astma/KOL, Företagshälsovård, Vaccinationer, Hudmottagning mm.

I våra grannlokaler finner ni vår vårdcentral. På vår vårdcentral i Göteborg träffar du specialister inom allmänmedicin  Till vår hjälp har vi astma/KOL- specialistsjuksköterska, diabetessjuksköterska, distriktssjuksköterska, vaccinationssjuksköterska, fotvård m.m. För patienter med psykisk ohälsa erbjuds samtalsterapi av Leg. KBT-Terapeut med steg I-utbildning i KBT-terapi.

Vårdcentralen arbetar med allmänmedicinska hälsofrågor och sjukdomar enligt beprövad vetenskap, Socialstyrelsens riktlinjer, Västra Götalandsregionens rekommendationslista för medikamentell behandling och individuella vårdprogram. Vi arbetar också med hälsokontroller, rökavvänjning och mycket mer.

På Citysjukhuset +7 har vi även en operationsavdelning med möjlighet till övernattning för våra långväga patienter. Vi genomför våra mindre operationer till nationell taxa/patientavgift.

På Citysjukhuset +7 i Göteborg sker de större operationerna i allmänhet i samarbete med ett försäkringsbolag samt i privat regi.

Vi har ett unikt läge högst upp i Skeppsbrohuset med nytt resecentrum precis utanför dörren där du kan transporteras inom hela Göteborg via båtar, bussar, spårvagnar. För dig som kommer med bil finns en stort parkeringsplats utanför huset. Vårt centrala läge i Göteborg med hänförande utsikt gör att besöket hos oss och våra specialistläkare blir ännu trevligare.

Välkommen till oss på Citysjukhuset +7 i Göteborg.

Det som händer i

Framtiden

Utanför oss på Citysjukhuset +7 pågår en febril verksamhet med att bygga upp en ny mötesplats och stadsdel i Göteborg. Den animerade filmen visar den pågående och kommande utbyggnaden av stadsdelen Skeppsbron i Göteborg. Stenpiren resecentrum står redan klart sedan länge.

Vi glömmer inte vår

Historik

Verksamheten grundades 2006 . Initialt bedrev man verksamhet endast på plan 7 under namnet Läkarhuset +7. Huvudsakligen ägnade man sig åt specialistvård inom Öron-Näsa-Hals. Plustecknet kommer sig av att det är en klassisk symbol för sjukvård. Men också därför att man ville addera (+) hälsa och friskvård till sina patienter och företagskunder.

Idag är specialistvården på plan 7 mycket mer än endast Öron-Näsa-Hals. På plan 7 finns nu också vår nyinvigda Vårdcentral och bland annat vaccinationsmottagning och kardiologi. Vi kan  också erbjuda operationer inom en rad olika specialiteter.

Välkomna till oss.

Möt vår

Ledning

Snezana Hadziselimovic

Snezana Hadziselimovic

VD / Verksamhetschef Citysjukhuset +7

Fredrik Gunmalm

Fredrik Gunmalm

Styrelseordförande Citysjukhuset +7 / VD Medtanken Group

Vi är en del av

Medtanken Group

Citysjukhuset är sedan 2021  en del av Medtanken Group – ett nytt svenskt initiativ med visionen att utvecklas till en nationell vårdkoncern. Vårt mål är att leverera den bästa servicen, en sömlös vård med ett högt engagemang och vara det självklara valet för våra patienter. Vårt arbete kännetecknas av att vi vill ge våra patienter en hög tillgänglighet till medicinsk bedömning samt ha ett tillitsskapande bemötande i världsklass. Detta Samtidigt som vi är den bästa arbetsplatsen för våra engagerade medarbetare som ges möjligheten att jobba på toppen av sin kompetens.

Huvudägare är  Procuritas, en svensk private equity fond med spetskompetens och passion för hållbar utveckling.

 

Vi delar gärna med oss av vår

Policy

Kvalitetpolicy

Vi skall genom ett trevligt och positivt bemötande ge patienterna bästa tänkbara vård med högsta möjliga kvalitet och med ständiga förbättringar överträffa patienternas förväntningar.

Miljöpolicy

Vi skall bedriva vår verksamhet med ständiga förbättringar så att vi på bästa sätt skyddar och bevarar den miljö vi verkar i, enligt de lagar och föreskrifter som gäller för vår verksamhet.

Arbetsmiljöpolicy

Vi skall bedriva vår verksamhet så att vi på bästa sätt skyddar och tillvaratar hälsa, säkerhet och välbefinnande för våra medarbetare, enligt de lagar och föreskrifter som
gäller för vår verksamhet och ständigt förbättra denna.

Vi arbetar ständigt med vår

Kvalitet

Vi är stolta över att vara en av få vårdmottagningar som är certifierade inom 2 standarder.

Samarbetspartners

Försäkringsbolag

Operation, labb och läkemedel

Regionen