Specialistvård

Försäkrings­patienter

Välkomna till vår försäkringsmottagning på Citysjukhuset +7 i Göteborg. Vi erbjuder dig som patient ett trevligt bemötande på vår mottagning på Plan 7 med fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp.

Specialistvård

Försäkringspatienter

Vi har ett samarbete med det flesta försäkringsbolag. Vill du använda din försäkring för vård hos oss ska du alltid kontakta dem först. Vi kan i allmänhet erbjuda flexibla tider till våra specialister.

Uppge att du vill ha tid hos oss på Citysjukhuset +7.

Vi vill gärna också passa på att närmare presentera vårt Astma, KOL och Allergi team, verksamma här på Citysjukhuset +7 i Göteborg.

Vi är Christina Wallin och Claire Peterson. Christina är specialist inom allmän medicin med mycket lång erfarenhet. Christinas kompetens garanterar medicinsk helhetssyn och uppfångande av eventuella differential diagnoser. Claire är specialistsjuksköterska inom Astma, KOL och Allergier med över 20 års erfarenhet inom sin specialitet. Hon har även haft ett nära samarbete med industrin och deltagit i ett stort antal medicinska prövningar.

Vi erbjuder allergiutredning (pricktest, RAST och immunocap), spirometri undersökningar med efterföljande korrekta tolkningar samt kväveoxidmätningar. Slutligen ställs en korrekt diagnos, inkluderande de mer svåra diagnoserna som Astma med remodeling och ACOS, dvs KOL med ett Astma inslag. Därefter sätts adekvat medicinering in, även allergivaccinering kan erbjudas.

Vi arbetar efter socialstyrelsens nya riktlinjer och följer upp alla våra patienter mycket noga.

kontakta oss

  031-777 77 71
  admin@citysjukhuset.se
  Mån-Fre kl 08-16
(Lunchstängt mellan 12-13)

Citysjukhuset +7